AANBEVELINGEN

“Sabien is in staat persoonlijke complexe problematiek met een aantal vragen helder te maken. De manier van coachen is warm, vriendelijk, ongedwongen en open. Daarnaast geeft ze tools mee die helder zijn en goed toepasbaar. De gesprekken met Sabien zijn prettig en behulpzaam. Ze brengt je terug naar jezelf en dat is het mooiste dat je iemand kan geven.”

– Matthijs van der Tang; Communicatiemedewerker bij Het Oranje Kruis

“Sabien heeft mij geholpen om aan de hand van het Double Healix model inzicht te krijgen in de dynamiek van de dominante patronen in mijn leven. Onze gezamenlijke analyse en het proces dat daarop volgde heeft voor mij veel waardevolle inzichten opgeleverd. Ik heb haar ervaren als liefdevolle en scherpzinnige coach met diepgang.”

– Jan-Peter Mout; Senior Advisor, Interim Manager and Trainer

“Het mooie van Sabien is dat zij haar visie en overtuigingskracht combineert met een grote flexibiliteit en rust. Zij heeft een groot talent om complexe materie helder over het voetlicht te brengen. Ze heeft humor en straalt plezier uit in wat ze doet. Zij treedt mensen zeer respectvol en open tegemoet en werkt zeer toegewijd aan haar projecten. Ik heb haar leren kennen als een inspirerende en warme vrouw met wie het heel fijn samenwerken is.”

– Caroline Wiedenhof; Leader, Career advisor, Director and Coach

“Sabien is een pragmatische architect die houdt van haar vak met altijd de ambitie het optimale uit een project te halen. Haar voldoening haalt ze uit complexere bouwopgaven zoals o.a. in de gezondheidszorg. Ze streeft naar de juiste balans tussen functionaliteit, techniek, kosten en architectuur.
Met haar samenwerken is streven om vanuit verschillende inzichten te komen tot de meest optimale oplossingen tot in het kleinste detail.

En met haar sociale vaardigheden weet ze een ieder te enthousiasmeren en is ze in staat een bindende rol te spelen zowel binnen als buiten het bureau. Ik kijk met veel plezier terug op de vele jaren van samenwerking en de mooie projecten die we samen hebben voltooid. Hopelijk zal dit in de toekomst nog een vervolg krijgen.”

– Peter Batenburg; Engineer

“Sabien is een vakdame die een prachtige balans weet te vinden tussen maatschappelijk belang en commercie. Slechts weinig woorden nodig om direct verbanden te leggen en de ander te begrijpen. Zeer empatisch en warm mens, hard werkend en die dat kan combineren met een enorme dosis gezonde humor. Ik hoef niet te vertellen dat het zeer leuk samenwerken is met deze dame maar dat ervaart ieder maar op één manier en dat is doen!!!”

– John de Vries; Commercieel manager

“Sabien is een architecte die bijzonder goed luistert naar de wensen van de klant. Zij is daardoor in staat om een sfeervol maar tijdloos gebouw te ontwerpen waar mensen tot hun recht komen. Sabien heeft het bijzondere talent om het esthetische met het praktische te combineren. Verder is zij een creatief, dienstverlenend, meewerkend en prettig persoon om mee samen te werken.”

– Marina Aalbers; Pranamarina REGENESIS Therapeut & Regenesis Touch trainer i.o.

“I have had the pleasure to work with Sabien within two projects in the health care sector. The combination of a wide, professional base, together with her guts to think out of the box and her humanitic approch made this collaboration to a very fruitful experience. Sabien is always focused to achieve the best result for: the client, for the end consumer and for the budget. Thanks Sabien, I have learned a lot and I am looking forward to our next project!”

– Astrid Harding-Voss; Founder, head of operation, creative director, at UPGREAT and Home Matters

Sabien Hamburger is een serieus en vakbekwaam architect met veel affiniteit voor projecten in de zorg. Altijd aan het werk met de focus op de gebruiker. Het tot in details kunnen aanvoelen wat een bewoner of gebruiker van het door haar te ontwerpen project nodig heeft en prettig vindt is van grote waarde.
Bij een rondleiding door mijn eigen, zojuist opgeleverde, zorglocatie haalde ze feilloos de foutjes uit het pand en kwam met verrassende alternatieven. Wanneer Sabien Hamburger mijn locatie had ontworpen zouden vele (dure!) aanpassingen achteraf niet nodig zijn geweest!!

Teamspeler maar wel met een gezonde neiging tot het aanvoerderschap. Sabien zal altijd de kar trekken! Voelt zich verantwoordelijk voor het slagen van het project! Empathisch en bijzonder warm in contact. Dat zijn de belangrijke eigenschappen die haar vakmanschap als architect zo goed aanvullen.”

– Sam Domna; Coördinator Sociale Teams Gemeente Zuidplas

Kijk voor meer aanbevelingen op Linkedin

KENNIS MAKEN?

Heeft u een vraag over CHAOASE? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? U kunt mij bereiken via info@chaoase.nl of ga naar contact.

Ga naar contact