Persoonlijke coach

Loopt u tegen bepaalde dingen aan op uw werk waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken? Zit u vast op een bepaald gebied en wilt u graag ondersteuning bij uw persoonlijke ontwikkeling om verder te komen? Dan kan CHAOASE u daarbij als coach helpen.

De betekenis van CHAOASE

CHAOASE staat voor chaos en oase: chaos zorgt enerzijds voor vormeloosheid en ordeloosheid, voor opwinding en opschudding. Het biedt mogelijkheden om het roer om te gooien, oude patronen te doorbreken. Anderzijds is er de oase: een rustplek om te bezinnen en mentale ruimte na te streven. Dingen op een rijtje zetten. Door de synergie tussen deze twee, zorg ik er bij mijn coaching voor dat u het beste van beide werelden leert te ontwikkelen. Lees meer over de betekenis van CHAOASE.

Balans is het doel dat we nastreven bij uw persoonlijke ontwikkeling, om tot de ideale verhouding te komen van aandacht voor uzelf en uw omgeving. Op die manier zit u beter in uw vel en kunt u automatisch ook het beste van uzelf geven aan de omgeving.

Double Healix coach

Ik ben een gecertificeerd Double Healix coach. Coaching doe ik mede op basis van het Double Healix Model. Dit model, gebaseerd op de narratieve psychologie, beschrijft een ontwikkelingscyclus die verschillende keren in ons leven terugkeert. Na elke cyclus is er iets veranderd: u bereikt een hoger niveau van bewustzijn, ontwikkelt u zelf steeds verder, doordat u leert om ogenschijnlijke tegenpolen samen te brengen zodat het een meerwaarde oplevert. U weet de synergie te vinden van bijvoorbeeld initiatief nemen en open staan voor de inbreng van anderen, harmonieus en scherp zijn, speels en doelgericht, goed zorgen voor zowel uzelf als uw omgeving. We ontwikkelen persoonlijke ruimte die past bij de behoefte en verlangens die u heeft.

CHAOASE als uw coach

Een van mijn sterke punten als coach is, dat ik u kan helpen snel tot de kern te komen. Ik kan de vinger snel op de zere plek helpen leggen en u hierdoor dus al in een paar sessies inzicht geven en u begeleiden bij uw persoonlijke ontwikkeling. Dat doe ik met een hoge betrokkenheid en praktische tools die u direct kunt toepassen. Door meer in balans te leven, gaat u zich beter voelen en dat straalt ook weer af naar uw omgeving.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met mij op. U kunt ook lezen hoe anderen mijn coaching hebben ervaren.

Lees de aanbevelingen