Betekenis CHAOASE

Wat betekent CHAOASE?

Chaos is door het ontbreken van vorm een bron van mogelijkheden, Oase is een leven-voedende rustplek. Het gaat om de zoektocht naar balans, om het beste van twee uitersten tot een hogere waarde te ontwikkelen: de oase van chaos én orde, CHAOASE.

Ontwikkeling is als reis door de woestijn: het reizen is goed, want brengt je bij je doel, maar het uitrusten in een oase is net zo belangrijk. Toch zul je daarna weer verder moeten. De reis en de rustplekken sámen laten je je doel bereiken.
CHAOASE zoekt samen met jou naar een optimale balans en helpt een route te vinden in wat soms een doolhof kan lijken.

Voorbeeld tijdens bouwproject

Een concreet voorbeeld voor de bouw: bij een bouwproject ontwikkel je de balans tussen duurzame kwaliteit én begrensd budget – binnen de gewenste planning – met als doel een optimaal functionerend en architectonisch verantwoord gebouw waarin het goed leven en werken is.

Een voorbeeld voor persoonlijke ontwikkeling: het ontwikkelen van een gezonde balans van aandacht voor jezelf én aandacht voor je omgeving, met als doel om zelf vol energie te kunnen stralen en zo anderen het beste van jezelf te kunnen geven.

CHAOASE stelt dat alles met alles verbonden is. We zullen zorgvuldig met elkaar moeten omgaan, met al het leven, met de aarde en haar bronnen, opdat er voldoende voor iedereen kan zijn, nu en in de toekomst. De aardbol blijft voorlopig onze enige oase in de oneindige chaos van de ruimte.