Utiliteitsbouw voor de zorg (care)

CHAOASE heeft zich gespecialiseerd in utiliteitsbouw voor de zorg (care). Ik kan voor professionele zorgverlenende instellingen, waaronder dagbestedingen, verpleeghuizen en psychiatrische instellingen, als pragmatische projectleider en architect een op maat gesneden gebouw voor u ontwerpen. Er zijn diverse redenen om te kiezen voor CHAOASE.

  • Als bouwkundig ingenieur en projectleider heb ik al veel complexe bouwopgaven begeleid. Dat doe ik met een grote betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Vertrouwen staat bij mij voorop. Een samenwerking slaagt alleen op basis van vertrouwen. Bijkomend voordeel is, dat wanneer er vertrouwen is, de snelheid van de realisatie van het gebouw ook sneller gaat. De kosten verminderen hierdoor.
  • Niet alleen heb ik oog voor de functies die het gebouw moet vervullen. Vanwege mijn ervaring in het bouwen voor ouderen en werken met en voor ouderen, kan ik goed aanvoelen wat eindgebruikers nodig hebben om er prettig te kunnen leven. En ik zorg voor een gebouw waar de zorgverleners goed kunnen werken.
  • Vanuit een architectonische benadering kunt u bij mij terecht voor een totaalproject, waarbij rekening wordt gehouden met duurzame randvoorwaarden.
    Ik houd het budget nauwlettend in de gaten. Ik vind het niet alleen belangrijk dat een project goed verloopt, ik sta ervoor garant met minimale middelen het maximale effect te bereiken.

Kortom, met ruim 18 jaar ervaring als bouwkundig ingenieur projectleider/architect, bent u bij mij verzekerd van een efficiënt bouwproject waarbij ik altijd zoek naar balans en de meerwaarde van het combineren van uitersten.

Voorbeelden projecten

Ongeacht of het nu gaat om een nieuw ontwerp voor een gebouw binnen de gezondheidszorg of het ombouwen van bijvoorbeeld een verzorgingstehuis naar een verpleegtehuis, ik neem graag de verantwoording op mij voor het leiden van uw project. De samenwerking met diverse specialisten stelt mij in staat begeleiding van ontwerpproces en bouwproces, zowel aan opdrachtgeverskant als aan ontwerpkant op mij te nemen.

Denken in ruimte

Als projectleider en architect denk ik altijd in ruimte. Vanuit die visie zie ik architectuur ook primair als begrenzing van ruimte. Ik streef bij het ontwerp van een gebouw naar balans tussen bescherming, functionaliteit en bewegingsvrijheid. De tijd staat niet stil, dus een gebouw moet gemakkelijk aan te passen zijn zonder in te boeten op identiteit.

Coaching tijdens een bouwproject

Vanuit mijn rol als coach help ik bij de verschillende partijen tegenstellingen te benoemen en te verzoenen. Dat is van belang om tegemoet te kunnen komen aan de belangen van iedere partij bij een bouwproject. Bovendien wordt het besluitvormingsproces hierdoor sneller doorlopen en kan het bouwproject efficiënter worden uitgevoerd.

Wilt u uw bouwproject uitbesteden aan CHAOASE? Neem dan gerust contact met mij op of maak vrijblijvend een afspraak. Samen kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ga naar contact